Werkgebied is Utrecht e.o

Plaatsen en repareren CV in Utrecht en omstreken

Loodgietersbedrijf Zeker en Snel

Plaatsen en repareren van CV in Utrecht en omstreken

Is uw CV-ketel kapot of wilt u een nieuwe CV laten plaatsen? Loodgieters Zeker en Snel verzorgt de complete installatie, en gaat pas weg als alles naar behoren werkt. Daarnaast sluiten we desgewenst ook nieuwe radiatoren aan, zodat u direct u huis (weer) kunt verwarmen.

CV-ketel vervangen in Utrecht en omstreken

Een goede CV-ketel kan ongeveer 12 tot 15 jaar mee, waarna het tijd wordt om hem te vervangen. Dit is een investering, maar wel een investering die zich terugbetaald. Een nieuwe CV-ketel laten plaatsen kan namelijk resulteren in een lagere energierekening, gezien nieuwere modellen vaak een stuk zuiniger zijn dan de modellen die voorheen werden gebruikt. Vermoedt u dat het tijd wordt om de CV-ketel te vervangen en woont u in een straal van 50 km rondom Utrecht? Dan komen onze loodgieters graag bij u langs voor de installatie.

 Aan de volgende signalen kunt u merken dat uw CV-ketel aan vervanging toe is:
• De radiatoren verwarmen minder goed
• Het water wordt niet meer warm
• De energierekening valt gemiddeld hoger uit dan in vergelijkbare panden
• Leidingen maken een tikkend geluid

Bij twijfel kunt u onze loodgieters langs laten komen om een check uit te voeren. We controleren danbijvoorbeeld of de waterdruk op peil is en of de thermostaat nog goed functioneert. Als de CV-ketel daadwerkelijk verouderd is, zullen we u adviseren over een nieuw exemplaar, en indien gewenst de installatie verzorgen. 

Loodgieters zeker en snel

Radiatoren repareren in Utrecht en omstreken

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat de radiator nog lang niet aan vervanging toe is, maar toch niet goed functioneert. In dat geval zullen we deze aan een uitgebreide check onderwerpen en het probleem verhelpen. Dit is uiteraard een stuk voordeliger dan een nieuwe radiator plaatsen.

Ons werkgebied:
Of u nu een CV-ketel wilt laten repareren of vervangen (let op geen onderhoud), in een straal van 50 km rondom Utrecht staan onze ervaren en gecertificeerde loodgieters voor u klaar:

Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist, Vinkeveen, Amstelveen, Ede, Hilversum, Bussum, Naarden Weesp, Almere, Lelystad, Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Amsterdam, Haarlem en Leiden.

Loodgieters Zeker en Snel

Langestraat 109 1211GX Hilversum

Telefoonnummer

Open chat
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Welkom bij Loodgieters Zeker en Snel