Werkgebied is Utrecht e.o

Rioolwerkzaamheden

Loodgietersbedrijf Zeker en Snel

Rioolwerkzaamheden in Utrecht en omstreken

Wilt u uw riool laten repareren i.v.m. een breuk, of oude leidingen zoals gres, gietijzer of zink in het riool vervangen? Geen probleem voor de ervaren Loodgieters van Zeker en Snel. Wij hebben namelijk meer dan 10 jaar ervaring met het onderhouden, repareren en aanleggen van elk type riool. Dankzij onze professionele apparatuur zoals een riool camera kunnen we bovendien snel en gemakkelijk vaststellen waar het probleem in het leidingwerk zit, waarna we direct vakkundig te werk gaan.

Loodgieters zeker en snel

Riool breuk in Utrecht en omstreken?

Wij leveren onze rioolwerkzaamheden in Utrecht en omstreken. In deze gehele regio krijgen we geregeld te maken met een breuk en/of verzakt riool, of dat nu de riolering van een tuinputje, keuken of toilet is. Vooral in het laatste geval merken mensen vaak een penetrante riool geur in huis op. Het is dan zaak dat u zo snel mogelijk onze loodgieters inschakelt, die het riool vanbinnen kunnen controleren op breuken of lekkages. Voor onze VCA gecertificeerde loodgieters is geen enkele breuk te groot, dus neem direct contact met ons op in het geval van een vermoedelijke breuk en/of constructief gebrek in uw rioolstelsel in Utrecht en omstreken.

De rioolwerkzaamheden die we verrichten

In feite kunt u bij Loodgieters Zeker en Snel terecht voor alle soorten rioolwerkzaamheden. We vervangen en herstellen leidingen, en leggen waar nodig is nieuwe stand en/of ondergrondse verzamelleiding, of zelfs een geheel nieuw rioolstelsel aan tot aan de gemeente riool.

Welke werkzaamheden er ook nodig zijn aan het riool, we bieden minstens 3 maanden garantie op het verrichte werk en hanteren altijd een scherpe prijs. We bieden dus niet alleen een snelle, maar ook een zeer betaalbare service, zeker als u dit vergelijkt met onze (vaak onbetaalbare) concurrenten.

Zo kunnen we ook al uw toestelleidingen van een geschikte afvoer voorzien, zoals:

  • Wastafels
  • Douches
  • Toiletten
  • Keukens
  • Cv-ketels
  • Tuinputjes
  • Wasmachines

Loodgieters zeker en snel

Constructief gebrek riool verhalen op huurbaas of gemeente?

Wist u dat u in veel gevallen de kosten voor rioolwerkzaamheden kunt verhalen op de huurbaas of gemeente? U heeft in dat geval een rapport nodig dat opgesteld is door een loodgieter. Wij kunnen dit rapport uiteraard voor u verzorgen, zodat u niet zelf voor de kosten opdraait.

Waarom kiezen voor Loodgieters Zeker en Snel?

Bij Loodgieters Zeker en Snel staan we bekend om onze goede en snelle service. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het vinden van verstoppingen en het oplossen van stankoverlast, en kunnen d.m.v. een camera inspectie snel het gehele rioolstelsel in kaart brengen om het probleem op te sporen. Dankzij onze scherpe tarieven bent u bovendien geen vermogen kwijt aan onze rioolwerkzaamheden, en dat terwijl we een 24/7 service bieden en maar liefst 3 maanden garantie verlenen op het verrichte werk.

Dus is uw riolering verzakt en is er sprake van een breuk en wilt u direct actie ondernemen? Bij Loodgieters Zeker en Snel staan we voor u klaar. Onze ervaren en VCA gecertificeerde vakmensen kunnen elk riool stelsel repareren, zodat u geen last meer heeft van een nare geur of lekkage en inderdaad de afvoer weer als behoren werkt. Ook dan leveren we perfect werk voor een scherpe prijs.

Ons werkgebied

U kunt ons voor rioolwerkzaamheden in Utrecht en omstreken inschakelen. We werken namelijk binnen een straal van 50 km van Utrecht, en staan zodoende ook voor u klaar in alle steden en dorpen daar in de buurt. Wilt u werk aan uw riolering uitbesteden in een van de volgende steden? Neem dan direct contact met ons op voor een passende offerte.

Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist, Vinkeveen, Amstelveen, Ede, Hilversum, Bussum, Naarden Weesp, Almere, Lelystad, Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Amsterdam, Haarlem en Leiden.

Loodgieters Zeker en Snel

Langestraat 109 1211GX Hilversum

Telefoonnummer

Open chat
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Welkom bij Loodgieters Zeker en Snel