Werkgebied is Utrecht e.o

Sanitaire werkzaamheden

Loodgietersbedrijf Zeker en Snel

Sanitaire werkzaamheden

Wilt u sanitair laten plaatsen of repareren in Utrecht en omstreken? Binnen een straal van 50km staan onze loodgieters voor alle sanitaire werkzaamheden met betrekking tot de badkamer, het toilet en de keuken voor u klaar.

We verleggen leidingen, en waar nodig leggen we nieuwe leidingen aan, zodat uw keuken of badkamer precies de gewenste indeling krijgt. Niet zelden bevinden leidingen zich op een andere plek dan waar u ze graag zou hebben. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe indeling van keuken, badkamer of toilet mogelijk wordt gemaakt, en installeren tevens het nieuwe toilet, de wastafel, etc.

Wilt u graag advies en begeleiding bij de aankoop van nieuw sanitair? Ook dan staan we u graag bij. Samen zorgen we ervoor dat uw langgekoesterde droom werkelijkheid wordt.

Loodgieter voor badkamerrenovatie

Of het nu gaat om simpele sanitaire werkzaamheden of een volledige aanpassing van het leidingwerk, als professionele loodgieters verzorgen we elk type badkamerrenovatie. We zijn gespecialiseerd in alle aanleg-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van uw afvoerleidingen. Bovendien hebben we in de ruim tien jaar ervaring die we daarmee hebben opgedaan al heel wat badkamers en toiletruimtes voorbij zien komen. Daarom kunnen we u niet alleen helpen met de gehele verbouwing, maar ook adviseren.

Loodgieter voor keukenrenovatie

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Ook dan kunt u onze loodgieters inschakelen. In de gehele regio Utrecht en omstreken verzorgen we keukenrenovaties, waarbij we u indien gewenst adviseren en begeleiden van aankoop tot aanleg. Zo maken we uw droomkeuken mogelijk, en dat voor een super scherpe prijs. Schakel dus voor elke keukenrenovatie Loodgieters Zeker en Snel in, dan weet u zeker dat de klus goed uitgevoerd wordt.

Waarom kiezen voor Loodgieters Zeker en Snel?

Onze VCA gecertificeerde loodgieters hebben ruime ervaring in zowel keuken- als badkamerrenovaties, en verzorgen elk type sanitaire werkzaamheden. Dankzij onze jarenlange ervaring is geen project ons te gek. Bovendien bieden we een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Het is namelijk ons streven om de goedkoopste in de gehele regio te zijn, aangezien de loodgieters van deze tijd haast niet te betalen zijn. Dat kan wat ons betreft anders.

Loodgieters zeker en snel

Keuken- en badkamerrenovatie in Utrecht en omstreken

Wilt u een keuken of badkamer laten renoveren in Utrecht en omstreken, schakel dan onze loodgieters in. Sanitaire werkzaamheden zijn voor ons een koud kunstje, en we gaan pas weg als de klant tevreden is.

We zijn werkzaam in een straal van 50 km rondom Utrecht, en hebben reeds vele badkamer- en keukenrenovaties uit mogen voeren in onder andere de volgende plaatsen. Mogen we daar die van u binnenkort aan toevoegen?
Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist, Vinkeveen, Amstelveen, Ede, Hilversum, Bussum, Naarden Weesp, Almere, Lelystad, Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Amsterdam, Haarlem en Leiden.

Loodgieters Zeker en Snel

Langestraat 109 1211GX Hilversum

Telefoonnummer

Open chat
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Welkom bij Loodgieters Zeker en Snel