Werkgebied is Utrecht e.o

Stankoverlast

Loodgietersbedrijf Zeker en Snel

Stankoverlast en rioolinspecties in Utrecht en omstreken

Woont u in Utrecht of omstreken en is er sprake van stankoverlast vanuit het riool? Bij Loodgieters Zeker en Snel kunnen we dit snel en vakkundig voor u oplossen. Of de riool stank nu in uw huis of in bedrijfspand naar boven komt, we komen snel met onze professionele apparatuur langs om de breuk of het lek in het rioolstelsel te lokaliseren, waarna we het direct herstellen.
Bij Loodgieters Zeker en Snel hanteren we een persoonlijke, maar adequate service, die bovendien vergeleken met onze concurrenten verrassend betaalbaar is.

Loodgieters zeker en snel

Oorzaken van riool geur in huis

Er kunnen diverse redenen zijn dat er een riool geur in huis hangt. Wat de oorzaak ook is, onze professionele loodgieters verhelpen het probleem snel, voordelig en altijd met minstens 3 maanden garantie.

De volgende zaken kunnen stankoverlast vanuit het riool veroorzaken:

  • Een verstopping. Dit is de meest voorkomende oorzaak van stankoverlast uit het riool. U merk het doordat bijvoorbeeld het toilet niet meer goed doorspoelt of het water uit de douche of gootsteen niet goed wegloopt.
  • Een lekkage. Dit kan in principe overal voorkomen waar leidingen lopen, en dus ook in het riool.
  • Een gebrekkige ontluchting. Indien er problemen bestaan met de ontluchting van uw riool, kan de nare geur gemakkelijk naar boven komen.
  • Een verzakking. De rioolbuis kan verzakt of gescheurd zijn, wat u naast de stankoverlast merkt aan de aanwezigheid van de zogeheten rioolvliegjes.

De oplossing voor stankoverlast vanuit het riool

Als er sprake is van stankoverlast uit het riool, zullen onze loodgieters door middel van rookinspectie de oorzaak achterhalen. Dit is een ingenieuze methode, die aan de hand van witte rook (die niet schadelijk is voor mens of dier) laat zien waar de breuk, lekkage of verzakking zit. Het grote voordeel aan deze methode is dat we zo gemakkelijk de exacte locatie kunnen bepalen, zodat we zo min mogelijk hoeven te breken of graven.
Als de schade is gedetecteerd zullen we de leidingen in kwestie blootleggen en waar nodig herstellen of vervangen.

Loodgieters zeker en snel

Rioolinspecties in Utrecht en omstreken

Twijfelt u of de stankoverlast in huis door het riool komt, of wilt u weten wat de huidige staat is van het riool onder uw woning of bedrijfspand? Voor een rioolinspectie in Utrecht en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen breuken, lekkages en verzakkingen in het riool namelijk zowel herstellen als voorkomen, waarbij de voorkeur natuurlijk uitgaat naar het tweede. Of u nu reeds een riool geur opmerkt of preventief een rioolinspectie wilt laten uitvoeren, bij Loodgieters Zeker en Snel zijn we er voor elk type rioolwerkzaamheden. En dat voor een scherpe prijs en altijd door VCA gecertificeerde loodgieters.

Dit doen we onder andere in Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde
Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist, Vinkeveen, Amstelveen, Ede, Hilversum, Bussum, Naarden Weesp, Almere, Lelystad, Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Amsterdam, Haarlem en Leiden voeren we geregeld rioolinspecties uit.

Loodgieters Zeker en Snel

Langestraat 109 1211GX Hilversum

Telefoonnummer

Open chat
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Welkom bij Loodgieters Zeker en Snel