Werkgebied is Utrecht e.o

Over ons

Loodgietersbedrijf Zeker en Snel

Uw loodgieter in Utrecht en omstreken

Uw loodgieter in Utrecht en omstreken. Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf in Utrecht en omstreken? Bij Loodgieters Zeker en Snel beschikken we over een team aan zeer ervaren professionals, voor wie geen klus te groot is. We zijn gespecialiseerd in alle aanleg-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van uw afvoerleidingen en in het vinden van lekkages en/of oplossen van verstoppingen, tot aan stankoverlast. Daarnaast kunt u ons uiteraard inschakelen voor het aanleggen en repareren van al uw rioolstelsels en allerhande sanitaire werkzaamheden. Sanibroyeurs, boilers, binnen- en buitenkranen, het binnenwerk van toiletten, niks is voor ons te gek!

Onze loodgieters in Utrecht werken bovendien niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Denk aan het renoveren van het leidingwerk en sanitair in bedrijfspanden.

Loodgietersbedrijf Zeker en Snel

Onze diensten

Waar kunt u onze loodgieters voor inschakelen?

Onze loodgieters in Utrecht werken bovendien niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Denk aan het renoveren van het leidingwerk en sanitair in bedrijfspanden.

Lekkages

Onze loodgieters in Utrecht en omstreken staan 24/7 voor u klaar om lekkages te verhelpen, of ze nu in binnen- of buitenmuren zitten, in de keuken, schuur, het toilet of kruipruimte. Met onze professionele apparatuur sporen we de lekkage op, waardoor we nooit onnodig hoeven te breken.

01.

Verstoppingen

Of de verstopping nu geleidelijk of onverwachts is ontstaan, wij verhelpen het probleem snel en vakkundig. Zo voorkomen en herstellen we problemen met bijvoorbeeld de keukenafvoer, douches en wastafels, maar ook dakgoten, schrobputjes en hemelwaterafvoer. No cure no pay.

02.

Rioolwerkzaam- heden

Ons loodgietersbedrijf in Utrecht heeft ruime ervaring met het onderhouden, repareren of aanleggen van rioolstelsels, afvoeren en stand- of grondleidingen.

03.

Stankoverlast

Hangt er een rioollucht in uw woning of bedrijfspand? Door middel van rookinspectie vinden wij gemakkelijk de oorzaak, waarna we de aangetaste, gebroken of gescheurde leidingen herstellen of vervangen.

04.

Dakgootreiniging

Als uw dakgoot of regenpijp verstopt zit door bladeren of vuil, maken wij deze vakkundig schoon, zodat het water weer goed afgevoerd kan worden. Regelmatige dakgootreiniging is nodig om schimmel en vochtschade aan gevels en plafonds te voorkomen.

05.

Waterleiding en gasleiding

Onze loodgieters zijn zeer ervaren in het repareren, aanleggen en verlengen van water- en gasleidingen.

06.

Sanitaire werkzaamheden

Wilt u uw keuken of badkamer renoveren? Dan kunt u Loodgieters Zeker en Snel inschakelen voor aanleg, advies en begeleiding gedurende het hele aankoopproces.

07.

Centrale verwarming

Is uw CV-ketel kapot of wilt u een nieuwe CV laten plaatsen? Loodgieters Zeker en Snel verzorgt de complete installatie, en gaat pas weg als alles naar behoren werkt.

08.

Loodgieters zeker en snel

Betaalbaar loodgietersbedrijf in Utrecht en omstreken

Wat we erg belangrijk vinden is de prijs- kwaliteitverhouding van onze diensten. Het is vandaag de dag behoorlijk lastig om een betaalbaar loodgietersbedrijf te vinden in Utrecht en omstreken. Wij streven er dan ook naar de allergoedkoopste te zijn, waardoor u nooit teveel betaalt voor een loodgieter.

Dat dit nooit ten koste gaat van een goede service is iets wat zeker is. Ons motto is dat we pas weggaan tot het goed is, en als de klant tevreden is, dan zijn wij dat ook. Daarom geven we op al onze loodgieterswerkzaamheden in Utrecht en omgeving minimaal 3 maanden garantie. Daarnaast rekenen we nooit extra kosten mits er geen sprake is van een constructief gebrek en/of bewonersgedrag.

Ons werkgebied

U kunt onze loodgieters in Utrecht inschakelen, maar ook in de gehele regio daaromheen. We werken namelijk in een straal van 50 km rondom Utrecht, waardoor we een zeer groot gebied kunnen bedienen. Woont u in een van de volgende plaatsen, of daar in de buurt? Neem dan direct contact met ons op als u een betaalbaar loodgietersbedrijf zoekt met ruime ervaring op alle vlakken:
Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist, Vinkeveen, Amstelveen, Ede, Hilversum, Bussum, Naarden Weesp, Almere, Lelystad, Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Amsterdam, Haarlem en Leiden.

Loodgieters Zeker en Snel

Langestraat 109 1211GX Hilversum

Telefoonnummer

Open chat
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Welkom bij Loodgieters Zeker en Snel