Werkgebied is Utrecht e.o

Verstoppingen

Loodgietersbedrijf Zeker en Snel

Uw partner bij elke afvoer verstopping in Utrecht en
omstreken

Een verstopping in uw woning kan geleidelijk oplopen of juist onverwachts ontstaan. In beide gevallen erg vervelend voor u, maar met Loodgieters Zeker en Snel is het probleem snel verholpen. We hebben reeds jarenlange ervaring en hebben al vele verstoppingen in Utrecht en omstreken mogen verhelpen, vaak met gepaste spoed.

We onstoppen bijvoorveeld geregeld de keuken, toilet, wasmachine, vaatwasser, en de fontein. We zijn ook inzetbaar om ook eventueel de standleiding en/of ondergrondse verzamelleiding preventief te reinigen.

Loodgieters zeker en snel

Afvoer verstopt in Utrecht en omstreken?

Een verstopping in de afvoer van de keuken merkt u op wanneer het water in de gootsteen niet goed doorloopt, en op den duur staat het zelfs helemaal stil. Dan wilt u natuurlijk dat er snel actie wordt ondernomen. Na het experimenteren met diverse huis- tuin- en keukenmiddelen, wordt doorgaans een van onze loodgieters ingeschakeld. Voor ons is het ontstoppen van een verstopte afvoer in de gehele regio Utrecht en omstreken namelijk een koud kunstje.

We komen zo snel mogelijk bij u langs en nemen altijd onze high tech equipment mee. Daarmee kunnen we zowel kleine als grote opstoppingen opsporen en verhelpen, dus niet alleen die verstopte afvoer in de keuken.

Dakgootreiniging en -ontstopping

Een veelgevraagde klus in elk seizoen is dakgootreiniging en/of -ontstopping. Dakgoten zijn redelijk gevoelig voor verstopping, want er komen gemakkelijk vuil en bladeren in terecht. Een adequate dakgootreiniging kan vervelende problemen als vocht- en schimmelplekken op muren en plafonds voorkomen. Neem dus zeker contact met ons op als uw dakgoot verstopt zit in de regio Utrecht en omstreken.

Welke soorten verstoppingen verhelpen wij?

Doordat we zowel over professionele apparatuur als jarenlange ervaring beschikken, is geen enkele verstopping in en rondom het huis teveel voor ons. We ontstoppen bijvoorbeeld geregeld de afvoer van een wasmachine, douche of fonteintje, maar werken ook buitenshuis. Maar denk ook aan het ontstoppen van een hemelwaterafvoer, dakgoten, schrobputjes en/of verzamelputjes. Deze zijn namelijk heel gevoelig voor verstoppingen, en erg lastig zelf te verhelpen als het probleem eenmaal te diep zit.

Loodgieters zeker en snel

Waarom kiezen voor onze loodgieters bij een verstopping in Utrecht omstreken?

Op alle soorten verstoppingen geven wij bovendien maar liefst 3 maanden garantie. Zo weet u zeker dat de klus goed is uitgevoerd. Wij houden ons hier namelijk aan, en rekenen nooit extra kosten mits er geen sprake is van het volgende:

Bij Loodgieters Zeker en Snel betaalt u alleen wanneer we uw rioolverstopping daadwerkelijk verholpen is.

Op alle door Loodgieters Zeker en Snel ontstopte en gereinigde rioleringen is een garantietermijn van 3 maanden van toepassing. Eventuele verstoppingen in het eerder door ons gereinigde deel van het afvoersysteem, worden binnen deze termijn onder garantie verholpen. De desbetreffende verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door verzakkingen, breuk en/of overige defecten aan de rioleringsstelsels of verstoppingen veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of voorwerpen, obstakels en/of substanties die niet behoren te worden afgevoerd via het rioolstelsel. Daarnaast moet de toestand van de afvoerleiding voldoen aan NEN 3215.

Waar kunnen wij uw afvoer ontstoppen?

Als ervaren loodgieters werken wij in een straal van 50 km rondom Utrecht. Dus of u nu last heeft van een verstopte afvoer in de keuken, de badkamer of andere ruimte en deze verstopping zich in Utrecht of omstreken voordoet staan we voor u klaar. We hebben door de jaren heen dan ook vele verstoppingen mogen verhelpen in onder andere de volgende dorpen en steden, waar we die van u uiteraard graag aan toevoegen:

Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist, Vinkeveen, Amstelveen, Ede, Hilversum, Bussum, Naarden Weesp, Almere, Lelystad, Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Amsterdam, Haarlem en Leiden.

Loodgieters Zeker en Snel

Langestraat 109 1211GX Hilversum

Telefoonnummer

Open chat
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Welkom bij Loodgieters Zeker en Snel