Werkgebied is Utrecht e.o

Lekkages

Loodgietersbedrijf Zeker en Snel

Lekkage in Utrecht en omstreken?

Heeft u last van een lekkage in Utrecht of omstreken? Of de oorzaak nu in de badkamer, een binnenmuur of kruipruimte zit, binnen een straal van 50 km rondom Utrecht verhelpen wij elke lekkage vakkundig en snel.
Onze loodgieters hebben in de vele jaren ervaring die we hebben opgedaan al vele lekkages verholpen, met niets dan tevreden klanten als resultaat. Niet voor niets bieden we drie maanden garantie op de werkzaamheden. Als er zich namelijk binnen drie maanden niet opnieuw problemen voordoen met de lekkage, kunt u ervan uitgaan dat de klus naar behoren is uitgevoerd.

Loodgieters zeker en snel

Snelle service bij lekkages in Utrecht en omstreken?

Of de lekkage zich nu voordoet in de keuken, toiletruimte of een van de binnen- of buitenmuren, onze loodgieters leveren altijd een snelle en adequate service. Met onze ruim tien jaar ervaring zijn we bovendien wel wat gewend, en kunnen we elk type lekkage vakkundig verhelpen.

Al onze loodgieters zijn VCA gecertificeerd en voor spoedlekkages hebben we een 24/7 service.

Daarnaast zijn we altijd transparant over de nodige werkzaamheden en de kosten die daarbij komen kijken. Doordat we scherpe tarieven hanteren, durven we te stellen dat we de goedkoopste loodgieter voor lekkages in Utrecht en omstreken zijn. Niet zelden rekenen loodgieters, als u het ons vraagt, veel te hoge prijzen voor het verhelpen van een lekkage. Bij ons hoeft u daar niet bang voor te zijn.

Waardoor kan een lekkage ontstaan?

Er kunnen allerlei redenen zijn dat een lekkage ontstaat. Door de jaren heen hebben we al vele lekkages verholpen, en hebben we al deze oorzaken al vaak voorbij zien komen. Slecht onderhoud zien we bijvoorbeeld geregeld,  maar ook verouderde leidingen en afvoeren kunnen op den duur breuken en scheurtjes vertonen. En soms kan de oorzaak van die lekkage zo simpel zijn als een verstopte dakgoot. Ook in dat geval rekenen wij er snel en vakkundig mee af.

Hoe sporen onze loodgieters een lekkage op?

Vaak is het in één oogopslag duidelijk waar de oorzaak van de lekkage zich bevindt. Het is dan enkel een kwestie van het herstellen en/of vervangen van de leidingen. Zit de oorzaak echter verstopt achter (of in) een muur? Dan sporen wij deze met behulp van onze geavanceerde apparatuur zoals een lekdetector gemakkelijk op. We hoeven dus niet onnodig veel te breken, en enkel bij dat deel van de leiding te komen waar de lekkage zit. Zo besparen we u een hoop gedoe.

Loodgieters zeker en snel

Ons werkgebied:

Heeft u last van een lekkage in een straal van 50km rondom Utrecht? Neem dan snel contact met ons op, dan komen onze ervaren loodgieters deze zo snel mogelijk verhelpen. In onder andere de volgende steden en dorpen staan wij voor u klaar, maar contacteer ons ook gerust als uw woonplaats daar niet tussen staat:

Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist, Vinkeveen, Amstelveen, Ede, Hilversum, Bussum, Naarden Weesp, Almere, Lelystad, Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Amsterdam, Haarlem, Leiden.

Loodgieters Zeker en Snel

Langestraat 109 1211GX Hilversum

Telefoonnummer

Open chat
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Welkom bij Loodgieters Zeker en Snel