Werkgebied is Utrecht e.o

Waterleiding en gasleiding

Loodgietersbedrijf Zeker en Snel

Montage waterleiding en gasleiding in Utrecht en omstreken

Moeten er gas- en/of waterleidingen aangesloten worden in Utrecht en omstreken? Loodgieters Zeker en Snel staan voor u klaar. Wij kunnen zowel gasleidingen als waterleidingen aanleggen, repareren, verplaatsen en verlengen. Dit doen we altijd op een veilige manier, en zodanig dat alle leidingen netjes weggewerkt worden achter de muren of vloeren.

Loodgieters zeker en snel

Aanpassen of aanleggen

Het aanpassen of aanleggen van leidingwerk voor gas en water kan nodig zijn in uiteenlopende situaties. U kunt daarbij denken aan:

  • het bouwen van een nieuwe woning
    het plaatsen van een nieuwe keuken (keukenrenovatie)
  • het plaatsen van een nieuwe badkamer (badkamerrenovatie)
  • het moeten vervangen van verouderde leidingen
  • het installeren van een buitenkraan
  • het herstellen van een (soms acute) lekkage in een gas- of waterleiding

In al deze gevallen kunt u de klus zonder zorgen aan ons uitbesteden. We bieden zelfs een 24/7 services, voor wanneer er met spoed een lekkage in een van de leidingen moet worden hersteld. Met onze meer dan 10 jaar ervaring leveren we altijd een goed resultaat, en dat voor een scherpe prijs. Wist u dat we de goedkoopste zijn in Utrecht en omstreken voor de montage van gas- en waterleidingen?

Waarom u het aanleggen van leidingen moet uitbesteden

owel het repareren als het aanleggen en verlengen van leidingen, of ze nu voor gas of water bedoeld zijn, is een zeer specialistische klus. Als er ergens een aansluiting niet goed zit kan dit in het geval van een gasleiding zelfs zorgen voor levensgevaarlijke situaties. Gas is namelijk zeer licht ontvlambaar, en kan zelfs leiden tot ontploffingen.

Water mag dan minder gevaarlijk zijn, maar een fout in de constructie van het netwerk aan waterleidingen kan leiden tot nare lekkages, die op hun beurt vochtproblemen en schimmel kunnen veroorzaken.

Onze ervaren vakmensen nemen elke klus dan ook uiterst serieus, en zijn heuse experts op het gebied van water- en gasleidingen. We hebben door de jaren heen dan ook heel wat badkamers, keukens en toiletruimtes voorzien van het juiste leidingwerk, en bieden niet voor niets garantie op elke klus die we uitvoeren. Voor veel mensen is de tuin hun woonkamer op het platteland. Daarom kunnen wij ook uw tuinhuis of schuur voorzien van een keuken of wasmachine/wasdroger. Wilt u de planten bewateren, de auto wassen of de ramen lappen. Dan is een buitenkraan multifunctioneel en onmisbaar. Ook deze kunnen wij voor u plaatsen.

Loodgieters zeker en snel

In welk gebied sluiten wij gasleidingen en waterleidingen aan?

Ons loodgietersbedrijf is gevestigd in Utrecht, maar we zijn werkzaam in een veel groter gebied. In een straal van zo’n 50 km rondom Utrecht kunnen we voor u gas- en waterleidingen aanleggen, verlengen, verplaatsen of repareren. Onze loodgieters staan dus tevens voor u klaar in de grote steden daar in de buurt, maar ook in de kleinere woonplaatsen staan we voor u klaar, desgewenst met spoed.
We hebben dan ook reeds vele tevreden klanten in onder andere de volgende steden en dorpen, en voegen daar uw woonplaats met plezier aan toe:

Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist, Vinkeveen, Amstelveen, Ede, Hilversum, Bussum, Naarden Weesp, Almere, Lelystad, Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Amsterdam, Haarlem en Leiden.

Loodgieters Zeker en Snel

Langestraat 109 1211GX Hilversum

Telefoonnummer

Open chat
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Welkom bij Loodgieters Zeker en Snel